Het WK voetbal in 2014 betekende het begin van het gokprobleem voor de vrouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het WK voetbal in 2014 betekende het begin van het gokprobleem voor de vrouw. © BELGA

Vrouw die werkgever en vriend besteelt om te kunnen gokken, is veroordeeld: “Op sommige dagen plaatste ze 22 weddenschappen per uur”

Beersel, LebbekeEen 30-jarige vrouw uit Lebbeke is veroordeeld tot 12 maanden cel met uitstel voor valsheid in geschrifte, oplichting en informaticabedrog. Ze manipuleerde betalingen van het notariskantoor waar ze werkte en haalde 8.000 euro van de rekening van haar vriend af. Met het geld gokte ze dagelijks online. Op bepaalde dagen plaatste ze per uur 22 weddenschappen.

 1. Observatorium voor gevangeniswezen wil dat gedetineerden prioritair gevaccineerd worden: “Strenge maatregelen zijn bron van wanhoop”
  Sint-Gillis

  Observato­ri­um voor gevangenis­we­zen wil dat gedetineer­den prioritair gevacci­neerd worden: “Strenge maatrege­len zijn bron van wanhoop”

  Twee weken nadat het observatorium voor het gevangeniswezen (OIP) de alarmbellen luidde om de aanpak van de coronacrisis in de gevangenis aan te klagen, heeft het opnieuw zijn bezorgdheid geuit. Recent werd de afschaffing van uitgangsvergunningen en penitentiaire verloven immers verlengd. Het OIP pleit er nu onder meer voor dat de gevangenen prioritair zouden worden gevaccineerd.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten