Het WK voetbal in 2014 betekende het begin van het gokprobleem voor de vrouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Het WK voetbal in 2014 betekende het begin van het gokprobleem voor de vrouw. © BELGA

Vrouw die werkgever en vriend besteelt om te kunnen gokken, is veroordeeld: “Op sommige dagen plaatste ze 22 weddenschappen per uur”

Beersel, LebbekeEen 30-jarige vrouw uit Lebbeke is veroordeeld tot 12 maanden cel met uitstel voor valsheid in geschrifte, oplichting en informaticabedrog. Ze manipuleerde betalingen van het notariskantoor waar ze werkte en haalde 8.000 euro van de rekening van haar vriend af. Met het geld gokte ze dagelijks online. Op bepaalde dagen plaatste ze per uur 22 weddenschappen.

 1. Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotempel Fuse
  PREMIUM
  Brussel

  Toen de leden van Daft Punk nog verlegen kereltjes zonder helm waren en techno ‘des duivels’ was: terug naar de begindagen van technotem­pel Fuse

  Een ‘drugskot’ met een muziekgenre van 'blops en bleeps’. Nee, discotheek Fuse was in 1994 geen welkome gast in de Brusselse Blaesstraat. Vandaag is de nachtclub omgevormd tot exporuimte waar met beelden, posters en gadgets het relaas van de discotheek verteld wordt. Hoofdrolspelers Peter Decuypere en Trish Van Eynde nemen ons mee naar de beginjaren van Brussels bekendste nachtclub. “Deejays boeken? Dat moest met de telefoon van Conchita - ‘Madame Pipi’ - aan de overkant.”
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League