Het proefproject waarbij éénrichtingsverkeer werd ingevoerd in de Haakstraat in Dworp vinden ze bij Vlaams Belang Beersel geen goed idee.
Volledig scherm
Het proefproject waarbij éénrichtingsverkeer werd ingevoerd in de Haakstraat in Dworp vinden ze bij Vlaams Belang Beersel geen goed idee. © Mozkito

Vlaams Belang Beersel vraagt snelle uitvoering van nieuwe Drasop-brug

Vlaams Belang Beersel vraagt dat er snel werk gemaakt wordt van een nieuw brug over Drasop in Buizingen. Eerder riep de partij het gemeentebestuur al op om een signaal te geven aan de collega’s in Halle dat het verkeer over de brug niet beperkt mocht worden tot voetgangers en fietsers. 

 1. Vacatures met vlees aan: topslager Dierendonck houdt in heel Vlaanderen jobdag, ook voor nieuwe winkel in Antwerpen

  Vacatures met vlees aan: topslager Dierendon­ck houdt in heel Vlaanderen jobdag, ook voor nieuwe winkel in Antwerpen

  De tijd dat de beenhouwer met bebloede schort alleen in een atelier stond te werken, ligt achter ons. Dat bewijst Hendrik Dierendonck (46) uit Koksijde met een opvallende marketingcampagne. De gereputeerde slager zoekt een vijftiental nieuwe medewerkers, onder meer voor een nieuwe zaak in Antwerpen. Maandag 12 oktober organiseert Dierendonck over heel Vlaanderen een jobnamiddag.
 2. Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”
  PREMIUM

  Baby Luca testte op zes weken oud positief op Covid-19: “Ook verpleging was compleet verrast”

  Luca, het acht weken oude zoontje van Olivier en Tanja uit Dilbeek, is twee weken geleden besmet geraakt met het coronavirus. Hoe? Dat weten ze niet, maar het is wel een extreem uitzonderlijk geval in Vlaanderen. Beide ouders hebben ook positief getest op het virus en verwerpen dan ook alle mensen die de maatregelen overtreden. “Mijn vrouw en zoontje hebben hard afgezien”, klinkt het bij Luca’s papa. Olivier vertelt ons hoe moeilijk de afgelopen weken voor hem en zijn gezin geweest zijn.
 1. Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervolgen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”
  PREMIUM
  Halle/Beersel

  Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervol­gen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”

  Anthony B. (24) uit Huizingen is alweer voor de Brusselse strafrechter moeten verschijnen voor verschillende incidenten. Niet alleen brak hij in in verschillende garageboxen, maar ook ging hij volledig door het lint toen de politie hem arresteerde nadat hij met een wapen had staan zwaaien bij een burenruzie. “In jullie blauwe pakje doen jullie wel fars, maar in de privésfeer slaag ik al jullie tanden uit jullie bek, indien nodig voor de ogen van jullie vrouw en kinderen”, klonk het tegen de agenten. In de rechtszaal werd B. opvallend openhartig, hij vertelde de rechter over de gevolgen van de zaak-Priscilla op zijn leven.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'