Zanger Wim Soutaer speelde een thuiswedstrijd tijdens de laatste Meen-sessie in Beersel.
Volledig scherm
Zanger Wim Soutaer speelde een thuiswedstrijd tijdens de laatste Meen-sessie in Beersel. © rv

‘Streekproduct’ Wim Soutaer zorgt voor primeur tijdens laatste Meent-sessie in Beersel

BeerselZanger Wim Soutaer zette met een swingend optreden een punt achter de Meent-sessies van cultureel centrum de Meent. Daarvoor bracht hij een eigen versie van de drie hoogt genoteerde nummers uit de Meent-top 38.

 1. Oude huisvuilzakken kunnen tot eind deze zomer omgeruild worden
  Beersel

  Oude huisvuil­zak­ken kunnen tot eind deze zomer omgeruild worden

  Sinds dit jaar wordt het afval in het hele werkingsgebied van ophaler Intradura opgehaald in dezelfde huisvuilzakken. Tot en met eind juni is er een overgangsperiode en mogen zowel de oude als de nieuwe zakken buiten gezet worden. Daarna zal Intradura geen bruine restafvalzakken of oude GFT-zakken meer ophalen. Maar wie na 30 juni nog volledige rollen liggen heeft kan die tussen 1 juli en 31 augustus omruilen voor de nieuwe restafvalzakken.
 2. Grootste evenement in Beersel sneuvelt: Kasteelfeesten geschrapt door corona
  Beersel

  Grootste evenement in Beersel sneuvelt: Kasteel­fees­ten geschrapt door corona

  De bekende Kasteelfeesten in de schaduw van het Kasteel van Beersel zullen dit jaar niet plaats vinden. Dat laat het gemeentebestuur weten. “Door de aanhoudende coronapandemie kon het schepencollege jammer genoeg niet anders dan beslissen om de Kasteelfeesten dit jaar niet te laten doorgaan”, klinkt het. “Op de kasteelweide zijn gemiddeld 3.000 tot 5.000 aanwezigen. De situatie laat niet toe om eind juni al zo een grootschalige activiteit te organiseren.”
 3. Lunchen in kriekengaard of wijndomein? Beersel organiseert ‘de korte keten picknick’
  Beersel

  Lunchen in krieken­gaard of wijndomein? Beersel organi­seert ‘de korte keten picknick’

  Op zondag 23 mei kan je in Beersel op twee unieke locaties picknicken en proeven van lokale en Fairtradelekkernijen. Op het wijndomein van Krayenberg kan er genoten worden van een picknickmand met lokale producten samengesteld door Hoeve Cuvry en het heerlijke frisse appelsap recht uit de boomgaard van het wijndomein. De mand bevat heerlijk brood van de Hoevebakkerij van Thoricourt, charcuterie van Hoeve Cuvry, een familiaal varkensbedrijf waar de dieren duurzaam en evenwichtig gevoed worden, kazen gemaakt op basis van rauwe melk van Les Saveurs Du Pays de Marche en van de Herve du Vieux Moulin en om heerlijk af te sluiten aardbeien van ’t Alsemhof.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype