Aan het huis van het gezin langs de Alsembergsesteenweg werd een boeketje neergelegd.
Volledig scherm
Aan het huis van het gezin langs de Alsembergsesteenweg werd een boeketje neergelegd. © Mozkito

Scholen en voetbalploeg in rouw

UKKEL/DWORPDe gruwelijke moord op Rabiya Chahab (36) en haar drie jonge kinderen, waarvan de oudste nog geen tien jaar was, dompelt de twee Ukkelse scholen van de kinderen en hun voetbalploeg in Dworp in diepe rouw. De vier werden zondagnacht vermoedelijk door de ex-partner van de vrouw om het leven gebracht in Dworp, waarna hij zichzelf in Molenbeek van het leven beroofde.

 1. Tinne Van der Straeten bij Café Recupel in Jette: “Belgen zijn recyclagekampioenen, dat zien we vandaag opnieuw”

  Tinne Van der Straeten bij Café Recupel in Jette: “Belgen zijn recyclage­kam­pi­oe­nen, dat zien we vandaag opnieuw”

  Zaterdagochtend streek Café Recupel neer op het Spiegelplein in Jette. In ruil voor een afgedankt elektrisch of elektronisch toestel of lamp kregen bezoekers een hapje of een drankje. Naast een inzamelplek voor afgedankte toestellen, brengt Café Recupel ook een ‘repair corner’ mee. Daar kan je je defecte toestellen laten nakijken. Ook minister voor Energie Tinne Van der Straeten (Groen) kwam even langs en bracht wat spullen mee.
  Brussel
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.