Het recyclagepark van Beersel op de Kerkhofstraat in Lot.
Volledig scherm
Het recyclagepark van Beersel op de Kerkhofstraat in Lot. © rv

Recyclagepark Zitterbos sluit twee dagen voor werken

BeerselHet recyclagepark Zitterbos in Lot (Beersel) zal op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus twee dagen de deuren gesloten moeten houden.

 1. Serviceclub organiseert GOUD-event ten voordele van sociale doelen
  Beersel

  Service­club organi­seert GOUD-event ten voordele van sociale doelen

  Serviceclub Kiwanis Beersel organiseert opnieuw een ‘GOUD-event’. De activiteit brengt geld in het laatje voor sociale doelen die Beerselaars die het financieel moeilijk hebben vooruit helpen. Van 19 uur tot 22 uur is er een openingsreceptie in DOC in Alsemberg gevolgd door een stijlvol diner met koude en warme buffetten en een veiling ten voordele van de sociale doelen. Van 23 uur tot 3 uur is er de GOUD-dansavond met live orkest ‘XL Band’. De benefietavond met diner en bijhorende dranken kost 115 euro, enkel dansen met toegang vanaf 23 uur bedraagt 20 euro. Inschrijven kan voor 24 september via www.kiwanisgoud.be . FRIS, BULO Sint-Victor Alsemberg, Mensen voor Mensen en RETT zijn maar enkele van de projecten die nadien van de opbrengst kunnen genieten.
 2. RECHERCHE OP RUST. Commissaris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearresteerd”
  PREMIUM
  Halle/Sint-Genesius-Rode

  RECHERCHE OP RUST. Commissa­ris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearres­teerd”

  “Ik zal mijn ervaring nu gebruiken om mee te werken aan ‘cold cases.” Ronald Speltens uit Halle zwaait na een carrière van 36 jaar af bij de politie. Hij jaagde op pedofielen in het Brusselse, stond met getrokken wapens tegenover collega’s en rolde met zijn team een internationale pooierbende op na een moord. Hij deelt zijn opvallendste anekdotes uit een rijkgevulde loopbaan met ons.
 1. Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbedrag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer
  brussel

  Meer dan 1.600 deelnemers lopen recordbe­drag van 1.002.780 euro bij elkaar tijdens RUN TO KICK van Kick Cancer

  De vijfde editie RUN TO KICK van KickCancer aan het Atomium schiet letterlijk uit de startblokken. Op vrijdag klokten ze voor de sponsorloop af op 728.111 euro. Daarmee overtreffen ze de vorige editie. Vandaag zondag 25 september is het tijd om de loopschoenen uit te halen. Niels de Stadsbader, Olivia, Kevin en Jacques Borlée en Élodie Ouédraogo staan alvast paraat. Na het evenement in de namiddag staat de teller op 1.002.780 euro!