Schepen van Patrimonium Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) leidt collega-schepenen Kristien Vanhaverbeke (N-VA), Jo Vander Meylen (Lijst Burgemeester), Jos Savenberg (Open Vld), Elsie De Greef (N-VA) en burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) rond in de nieuwe kleedkamers.
Volledig scherm
Schepen van Patrimonium Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) leidt collega-schepenen Kristien Vanhaverbeke (N-VA), Jo Vander Meylen (Lijst Burgemeester), Jos Savenberg (Open Vld), Elsie De Greef (N-VA) en burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) rond in de nieuwe kleedkamers. © Bart Kerckhoven

Oudste sportinfrastructuur in Lot volledig vernieuwd: “Corona zorgde voor vertraging maar resultaat is schitterend”

LotDe leden van sportverenigingen en schoolkinderen kunnen op sportcomplex Vogelenzang in Lot voortaan terecht in nieuwe kleedkamers. Het gemeentebestuur investeerde 550.000 euro in de renovatie van de allereerste sportinfrastructuur in de Beerselse deelgemeente.

  1. Een jaar geleden stond het dak van de Bozar in lichterlaaie: “De sporen zie je nog, en dat mag. Die brand is nu deel van onze geschiedenis”
    PREMIUM
    BRUSSEL

    Een jaar geleden stond het dak van de Bozar in lichter­laaie: “De sporen zie je nog, en dat mag. Die brand is nu deel van onze geschiede­nis”

    “Een catastrofe.” En dan wikt en weegt veiligheidsmanager Stéphane Vanreppelen zijn woorden nog wanneer we hem vragen om terug te blikken op de zware dakbrand die ‘zijn’ kunstencentrum Bozar in het begin van dit jaar trof. Vooral het monumentale orgel in de Grote Zaal Henry Le Boeuf liep zware schade op. En toch... “Medewerkers, bezoekers, sympathisanten,... Echt iedereen is samengekomen om de Bozar te redden.”