Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Opmerkelijk pleidooi voor politierechtbank: “Hersenen waren op die leeftijd nog niet volgroeid”

“Op dat moment was hij zeventien en dan zijn de hersenen nog niet volgroeid waardoor ze soms domme dingen doen.” Een opmerkelijk pleidooi van een advocate woensdag in de Halse politierechtbank.

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Grootste evenement in Beersel sneuvelt: Kasteelfeesten geschrapt door corona
  Beersel

  Grootste evenement in Beersel sneuvelt: Kasteel­fees­ten geschrapt door corona

  De bekende Kasteelfeesten in de schaduw van het Kasteel van Beersel zullen dit jaar niet plaats vinden. Dat laat het gemeentebestuur weten. “Door de aanhoudende coronapandemie kon het schepencollege jammer genoeg niet anders dan beslissen om de Kasteelfeesten dit jaar niet te laten doorgaan”, klinkt het. “Op de kasteelweide zijn gemiddeld 3.000 tot 5.000 aanwezigen. De situatie laat niet toe om eind juni al zo een grootschalige activiteit te organiseren.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas