Volledig scherm
© Baert Marc

“Omdat ik al 20 jaar geen seks meer heb gehad”: Zeventiger die kleindochter 3 jaar lang verkrachtte mag cel verlaten als hij zich laat begeleiden

Een 74-jarige man uit Beersel die drie jaar lang zijn kleindochter heeft aangerand en verkracht is veroordeeld tot 5 jaar cel met uitstel. In de eerste helft van de jaren ‘80 zou de man ook zijn eigen dochter verkracht hebben, maar daarvoor wordt hij niet vervolgd, omdat die feiten verjaard zijn.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Vakbondsacties aan Colruyt-winkels in Alsemberg en Anderlecht: “Ook winkelpersoneel zit op hun tandvlees”
  Play
  Alsemberg/Anderlecht

  Vakbondsac­ties aan Col­ruyt-win­kels in Alsemberg en Anderlecht: “Ook winkelper­so­neel zit op hun tandvlees”

  De Colruyt-supermarkten in Alsemberg en Anderlecht bleven maandagochtend gesloten door een vakbondsactie. Het personeel blokkeert de toegang tot de winkels omdat het distributiebedrijf en de bonden het niet eens geraken over de financiële compensatie voor hun werk tijdens de coronacrisis. “Ook deze mensen zitten op hun tandvlees”, zegt vakbondsafgevaardigde Frank Convents (ACV Puls).
 2. Heilig Hart&College ontvangt eerste laptops voor kwetsbare leerlingen: “Veertig procent van scholieren deelt thuis zijn computer”
  Play
  Halle

  Heilig Hart&College ontvangt eerste laptops voor kwetsbare leerlingen: “Veertig procent van scholieren deelt thuis zijn computer”

  Het Heilig Hart&College ontvangt een lading laptops van de Vlaamse overheid waarmee scholieren die geen toegang hebben tot een computer toch thuis les kunnen volgen vanaf maandag. Liefst veertig procent van de leerlingen op de school in Halle hebben geen eigen laptop. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) laat vijftienduizend nieuwe laptops uitdelen in de scholen.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"