Het bosje waar ze het lichaam gevonden hebben, en slachtoffer Yves De Bock.
Volledig scherm
Het bosje waar ze het lichaam gevonden hebben, en slachtoffer Yves De Bock. © Mozkito/rv

Olivier De Bock alsnog veroordeeld tot 17 jaar celstraf voor moord op zijn broer

Ukkel/LotHet hof van beroep in Brussel heeft de uitspraak die Olivier De Bock in eerste aanleg kreeg nogmaals bevestigd. Hij kreeg 17 jaar gevangenisstraf nadat hij veroordeeld werd voor de moord op zijn oudere broer Yves in 2014.

 1. Toneelgezelschap speelt bekende musical ‘Domino’ in bakermat Clouseau: “Natuurlijk hebben we Koen en Kris een uitnodiging gestuurd”
  Lot/Alsemberg

  Toneelge­zel­schap speelt bekende musical ‘Domino’ in bakermat Clouseau: “Natuurlijk hebben we Koen en Kris een uitnodi­ging gestuurd”

  De hits van Clouseau klinken dit weekend nog eens in CC de Meent in Alsemberg. Niet de broertjes Wauters zorgen daarvoor, maar wel de Koninklijke Toneelgroep Weredi uit Lot. Daar vonden ze het hoog tijd om tien jaar na de première ‘Domino’ te hernemen. En dat op een boogscheut van de plek waar de groep destijds Vlaanderen veroverde. En Koen en Kris zelf? “We weten wel dat ze op de hoogte zijn, maar áls ze komen, zullen ze dat allicht niet vooraf aankondigen.”
 2. Kindergemeenteraad Beersel zamelt speelgoed in voor kwetsbare gezinnen
  Beersel

  Kinderge­meen­te­raad Beersel zamelt speelgoed in voor kwetsbare gezinnen

  De kindergemeenteraad van Beersel zorgt er voor dat heel wat kinderen van wie de ouders het financieel moeilijk hebben toch een geschenkje krijgen tijdens de eindejaarsperiode. De leden haalden onder begeleiding van de jeugddienst de afgelopen weken speelgoed op in de verschillende gemeentelijke basisscholen. Het ingezamelde speelgoed werd gesorteerd en ingepakt met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. De pakjes werden aan de medewerkers van het Sociaal Huis bezorgd, die ze op hun beurt verder uitdelen aan de kwetsbare gezinnen in onze gemeente.