Schepen van Dierenwelzijn Elsie De Greef (N-VA) en Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) brachten één van de stickers naar Evelien Barbieux, die twee honden heeft.
Volledig scherm
Schepen van Dierenwelzijn Elsie De Greef (N-VA) en Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) brachten één van de stickers naar Evelien Barbieux, die twee honden heeft. © Bart Kerckhoven

Minister en schepen zetten huisdiersticker in de verf: “Voor de zekerheid hebben we ons varken ook vermeld”

BeerselVlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) heeft 175.000 huisdierstickers verdeeld onder de gemeentebesturen. Met die stickers kunnen eigenaars van dieren aan de brandweer en andere hulpdiensten meteen duidelijk maken dat er tijdens brand of een noodgeval ook dieren aanwezig zijn in een gebouw. Samen met schepen van Dierenwelzijn Elsie De Greef (N-VA) zette Weyts de sticker in zijn thuisgemeente extra in de verf. 

 1. Leden van geloofsgemeenschap sloegen Jean-Marie (35) dood in Ter Kamerenbos: dinsdag debatten over straf
  Brussel

  Leden van geloofsge­meen­schap sloegen Jean-Ma­rie (35) dood in Ter Kamerenbos: dinsdag debatten over straf

  Het hof van assisen van Brussel heeft dinsdag iets na middernacht de vier beschuldigden schuldig bevonden aan slagen en verwondingen met de dood tot gevolg, zonder de intentie om te doden op Jean-Marie Monzibila. Zijn verminkte lichaam werd in augustus 2009 teruggevonden in het Ter Kamerenbos in Brussel. De vier, leden van een religieuze gemeenschap waar ook Monzibila lid van was, hadden naar eigen zeggen een gebedswake gehouden voor hem.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken