Deze bestelwagen werd vorige week donderdag gestolen.
Volledig scherm
Deze bestelwagen werd vorige week donderdag gestolen. © Rode Kruis Beersel-Rode

Materiaalwagen Rode Kruis Beersel-Rode gestolen: “Wie steelt nu zo’n opvallende wagen? Dit is al de tweede keer”

Dieven zijn aan de haal gegaan met een kleine materiaalwagen van het Rode Kruis Beersel-Rode. Het opvallende bestelwagentje werd gestolen van de binnenkoer van De Grote Sleutel. De daders hadden wel eerst de kluis met de reservesleutels open geslepen. Voorlopig ontbreekt elk spoor.

 1. Foorkramers Dworp verrassen burgemeester met geschenk: “Hier vertrouwen ze ons tenminste. In de buurgemeenten werd alles meteen afgelast”
  Play
  PREMIUM
  Dworp

  Foorkra­mers Dworp verrassen burgemees­ter met geschenk: “Hier vertrouwen ze ons tenminste. In de buurgemeen­ten werd alles meteen afgelast”

  Geen duizenden bezoekers op de jaarmarkt in Dworp door corona maar wel een beetje inkomsten voor de foorkramers na een rampseizoen. In een jaar zonder grote foren zijn ze al blij dat ze ergens welkom zijn. De ‘forains’ bedankten daarom burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) van Beersel met een reuzegeschenkmand. “Hier krijgen we het vertrouwen”, zegt Philippe Van Den Heuvel. “Terwijl in de buurgemeenten meteen alles geannuleerd werd.”
 2. Weredi pakt uit met ‘De Jossen’ tijdens coronaveilige toneelreeks in de Meent
  Lot

  Weredi pakt uit met ‘De Jossen’ tijdens coronavei­li­ge toneel­reeks in de Meent

  Het koninklijk toneelgezelschap Weredi uit Lot voert half november coronaveilig theater op in de Meent. Het verhaal gaat over een aparte vriendengroep die langzaam uiteenvalt. De acteurs en actrices brengen dan ‘De Jossen’, een verhaal van Tom Lanoye in een regie van Hugo De Wulf. De rollen worden vertolkt door Lynn Boon, Stanislas Despiegelaere, Ina Hamelryck, Bernt Lauwereys, Niels Tavano, Thomas Van Riet, Kenzo Vandervelde, Gerben Wilmus, Joeri Zelck en Bram Ghysels.
 3. Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervolgen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”
  PREMIUM
  Halle/Beersel

  Anthony B. openhartig na zoveelste rechtszaak: “De zaak-Priscilla zal me altijd blijven achtervol­gen. Elke avond voor ik ga slapen zie ik haar gezicht”

  Anthony B. (24) uit Huizingen is alweer voor de Brusselse strafrechter moeten verschijnen voor verschillende incidenten. Niet alleen brak hij in in verschillende garageboxen, maar ook ging hij volledig door het lint toen de politie hem arresteerde nadat hij met een wapen had staan zwaaien bij een burenruzie. “In jullie blauwe pakje doen jullie wel fars, maar in de privésfeer slaag ik al jullie tanden uit jullie bek, indien nodig voor de ogen van jullie vrouw en kinderen”, klonk het tegen de agenten. In de rechtszaal werd B. opvallend openhartig, hij vertelde de rechter over de gevolgen van de zaak-Priscilla op zijn leven.
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen