Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © ANP XTRA

Man betrokken bij oplichting via tweedehandswebsite: 10 maanden cel

BeerselEen Brusselse man is veroordeeld tot tien maanden cel voor oplichting. Hij maakte een vrouw uit Beersel, die iets wilde verkopen via een tweedehandswebsite, 2.000 euro afhandig.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Beerselaars doen aan yoga en figuurtraining in sportcomplex Vogelenzang in Lot
  Lot

  Beerse­laars doen aan yoga en figuurtrai­ning in sportcom­plex Vogelen­zang in Lot

  De komende weken kunnen Beerselaars in sportcomplex Vogelenzang in Lot zowel aan hun figuur werken als yoga-oefeningen doen. De sportdienst heeft twee lessenreeksen uitgewerkt die tot en met december lopen. De yogasessies vinden plaats elke woensdag van 9.30 uur tot 10.30 uur en worden gegeven door lesgeefster Nancy De Marie van Rythm Nation. De Marie geeft ook de ‘Swingende Figuurtraining’ die op vrijdag plaats vindt vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur. Inschrijven kan via https://beersel.ticketgang.eu. De lessenreeks kost 54,95 euro. Er staan in totaal twaalf lessen op de planning.