Luc Wauters (66) protesteert tegen de sluiting van het BNP Paribas Fortis-bankkantoor in Buizingen (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Wauters (66) protesteert tegen de sluiting van het BNP Paribas Fortis-bankkantoor in Buizingen (rechts). © Bart Kerckhoven

Luc (66) protesteert tegen sluiting BNP Paribas Fortis-kantoor in Buizingen: “Ze houden geen rekening met een hele generatie klanten”

Huizingen/Buizingen/DworpLuc Wauters (66) protesteert met een duidelijke boodschap aan zijn omheining tegen de sluiting van het bankkantoor van BNP Paribas Fortis in Buizingen. ‘Stop de arrogantie van de banken’ staat er in grote letters te lezen. “Omdat het hoog tijd wordt dat iemand het eens luidop zegt”, aldus een boze Luc.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Opnieuw Promenadeconcerten in Halle: muziekmaatschappijen staan eindelijk op de kiosk
  Halle

  Opnieuw Promenade­con­cer­ten in Halle: muziekmaat­schap­pij­en staan eindelijk op de kiosk

  De stad Halle en de Vlaamse muziekorganisatie VLAMO organiseren opnieuw Promenadeconcerten in Halle. Vorig jaar werden de concerten afgelast door corona maar dit keer kunnen de verenigingen wel afzakken naar de Grote Markt om er een concert te geven op de kiosk op de Grote Markt. Om 10 uur bij de fanfare Sint-Jozef Kesterbeek uit Dworp de spits af. Om 11 uur is het de buurt aan de Koninklijke Fanfare De Verbroedering uit Borchtlombeek. De Koninklijke Fanfare de Vrijheidsvrienden uit Huizingen spelen om 13 uur. Om 14 uur is de Filharmonie Leefdaal aan de beurt. Om 15 uur is er even een pauze zodat iedereen kan genieten van het Beiaardconcert vanuit de Sint-Martinusbasiliek. ’t Muziek uit Herne zal optreden om 16 uur en het Vlaams Jeugdharmonie Orkest sluit de concerten af om 17 uur.
 3. VRT-medewerker verdacht van diefstal 71 laptops: “Ook de schuld van wanbeheer en bedrijfscultuur”
  Brussel

  VRT-medewerker verdacht van diefstal 71 laptops: “Ook de schuld van wanbeheer en bedrijfs­cul­tuur”

  Het Brusselse parket heeft een werkstraf van 70 uur gevorderd tegen een vijftiger uit Kortenberg die IT-materiaal zou gestolen hebben bij de VRT. De man werkte bij de IT-afdeling van de openbare omroep en zou daar verschillende laptops meegenomen hebben om die aan vrienden en kennissen te verkopen. Volgens de vijftiger zelf heeft hij enkel wisselstukken meegenomen om herstellingen uit te voeren.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.