Een archiefbeeld van de kermis in Dworp in coronatijden. Dit keer kunnen we zonder mondmasker en andere regels de attracties ontdekken.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de kermis in Dworp in coronatijden. Dit keer kunnen we zonder mondmasker en andere regels de attracties ontdekken. © Bart Kerckhoven

Liefst zeven kermissen op de agenda in Groot-Beersel in 2022

BeerselKermisliefhebbers komen aan hun trekken in Beersel want er staan dit jaar liefst zeven kermissen op de agenda in de gemeente.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldieren uit de winkel, maar niet aan de mijne”
  PREMIUM
  Ternat

  INTERVIEW. Eric (57), de enige gambaboer van het land: “Sommige mensen zijn allergisch aan schaaldie­ren uit de winkel, maar niet aan de mijne”

  Op het ruim 1 hectare grote domein van Eric De Muylder (57) zien wekelijks zowat een miljoen diertjes het levenslicht. De man kweekt als enige in ons land gamba’s of tijgergarnalen voor verkoop. “Het verschil met wat er in de winkels ligt, is hemelsbreed”, zegt Eric, die het groots ziet. “Ik mik op een tiental kwekerijen in ons land, om alle Belgen te laten proeven van mijn gamba’s.”