De verlichting aan het Kasteel van Beersel zal 's nachts niet meer branden. Schepen van Financiën Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) zet de besparingsmaatregelen op een rijtje.
Volledig scherm
PREMIUM
De verlichting aan het Kasteel van Beersel zal 's nachts niet meer branden. Schepen van Financiën Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) zet de besparingsmaatregelen op een rijtje. © Bart Kerckhoven

Licht uit aan Kasteel, sporten aan 17 graden en geen nieuwe aanwervingen meer: zo spaart Beersel energie en geld uit in crisistijden

BeerselHet licht gaat uit aan het Kasteel van Beersel en de hertogelijke kerk van Alsemberg. Aanleiding is de energiecrisis en de stijgende kosten waarmee het gemeentebestuur geconfronteerd wordt. Er wordt zelfs niet alleen op energie bespaard. Want ook aan het personeelsbestand wordt gesleuteld om de uitgaven terug te dringen. Schepen van Financiën Eddy Deknopper (Lijst Burgemeester) geeft een overzicht.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.