Zeventien kinderen trokken met hun ouders naar sportcomplex Vogelenzang in Lot om er te leren fietsen tijdens een nieuwe sessie van ‘Kijk, ik fiets!’.
Volledig scherm
Zeventien kinderen trokken met hun ouders naar sportcomplex Vogelenzang in Lot om er te leren fietsen tijdens een nieuwe sessie van ‘Kijk, ik fiets!’. © Bart Kerckhoven

Kleuters leren fietsen met mama en papa tijdens nieuwe editie ‘Kijk, ik fiets!’

  1. Inbreker justitiepaleis blijkt lid van beruchte stadsbende en was net tot 4 jaar cel veroordeeld: “Ik was op zoek naar geld, eten en drinken”
    PREMIUM
    Brussel

    Inbreker justitiepa­leis blijkt lid van beruchte stadsbende en was net tot 4 jaar cel veroor­deeld: “Ik was op zoek naar geld, eten en drinken”

    De jongeman die vorige maand ophef veroorzaakte door in te breken in het Brusselse justitiepaleis blijkt banden te hebben met de beruchte Fuel Gang Deze bende kwam vorig jaar nog in het nieuws nadat ze een minderjarig meisje had ‘gekocht’ en ‘verhuurd’ aan mannen. Tijdens zijn inbraak, die hij filmde en op Snapchat zette, dronk hij champagne en richtte hij vernielingen aan. “Waarom? Ik had wodka gedronken.”