Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/Tetra images RF

Kittenopvang in Beersel krijgt financiële steun van Vlaamse overheid

 1. Man randt na nachtje uit een van hun vriendinnen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”
  Brussel

  Man randt na nachtje uit een van hun vriendin­nen aan, even later krijgt hij messteek in hartstreek. “Kan in zijn val gebeurd zijn”

  Drie Fransmannen hebben verzet aangetekend tegen hun veroordeling tot celstraffen tussen 5 en 7 jaar voor poging doodslag. Dat meldt La Capitale. Samen met twee vrienden hadden ze een andere man afgeranseld en neergestoken nabij de Kaasmarkt. Aanleiding van het dispuut was een ongepaste handeling van het slachtoffer tegen een van hun vriendinnen.
 2. BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwinkel: “Totaalbeleving voor jonge en oudere muziekliefhebbers”
  PREMIUM
  Halle

  BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwin­kel: “Totaalbe­le­ving voor jonge en oudere muzieklief­heb­bers”

  Vinylliefhebbers halen hun hart op in een nieuwe platenwinkel in Halle. My Generation is een conceptstore geworden waar je behalve heel veel muziek ook kleding vindt en een koffietje drinkt met een stukje cake. Uitbater Steven De Cort (54) keert dertig jaar nadat hij het legendarische Doctor Vinyl opende terug naar zijn grootste passie. En wij mochten al eens binnenkijken voor het grote openingsweekend.