Voor de tiende keer werd ‘Little Innovators’ georganiseerd. In samenwerking met de Techniek- en WetenschapsAcademie van Hogeschool UCLL maakten dertig kinderen van Siemens-medewerkers tussen de 8 en 12 jaar tijdens interactieve workshops kennis met het vak van hun ouders en de wereld van STEAM-onderwijs.
Volledig scherm
Voor de tiende keer werd ‘Little Innovators’ georganiseerd. In samenwerking met de Techniek- en WetenschapsAcademie van Hogeschool UCLL maakten dertig kinderen van Siemens-medewerkers tussen de 8 en 12 jaar tijdens interactieve workshops kennis met het vak van hun ouders en de wereld van STEAM-onderwijs. © rv

Kinderen van Siemens-personeel als ‘Little Innovators’ aan de slag op campus Huizingen

HuizingenVandaag waren bij Siemens in Huizingen niet alleen de werknemers aan het werk. Dit keer mochten ook de kinderen van het personeel op de campus aan de slag.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?