In Beersel mochten de kinderen van het Meiboompje hun creaties tonen tijdens een expo in CC de Meent.
Volledig scherm
In Beersel mochten de kinderen van het Meiboompje hun creaties tonen tijdens een expo in CC de Meent. © rv/

Kinderen Meiboompje tonen creaties in de Meent

BeerselIn Beersel mochten de kinderen van het Meiboompje hun creaties tonen tijdens een expo in CC de Meent.

 1. Brandweer evacueert ruitenwassers uit geblokkeerd bakje op VRT-toren
  Sint-Pieters-Leeuw

  Brandweer evacueert ruitenwas­sers uit geblok­keerd bakje op VRT-toren

  Een ploeg van de brandweerzone Vlaams-Brabant West rukte iets na 13 uur donderdagnamiddag uit naar de VRT-toren in Sint-Pieters-Leeuw. De 300 meter hoge toren is opgetrokken uit beton maar onderaan bevinden zich wel enkele grote raampartijen. Ruitenwassers waren er donderdag aan de slag om de ramen te lappen maar op twintig meter hoog blokkeerde plots hun bakje. Omdat er geen beweging meer in te krijgen was werden dan maar de hulpdiensten ingeschakeld. Het hoogteteam van de brandweer kwam ter plaatse en uiteindelijk konden beide mannen geëvacueerd worden met de ladderwagen.
 2. Van een fotozoektocht met kickbikes tot Horst Open Air: hier kan je komend weekend je zinnen verzetten in Brussel en de rand
  PREMIUM
  Brussel/De Ring/Pajottenland

  Van een fotozoek­tocht met kickbikes tot Horst Open Air: hier kan je komend weekend je zinnen verzetten in Brussel en de rand

  Heb je nog geen plannen voor komend weekend? Dan kan je misschien wel naar één van de volgende vijf activiteiten in Brussel en de Vlaamse Rand die wij voor jou geselecteerd hebben. Van een gigantisch mosselfestijn over een boerenkermis tot een originele zoektocht met kickbikes: met het mooie weer dat voorspeld wordt, blijf je toch niet gewoon thuis?
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.