De Alsembergsesteenweg in Dworp gaat dicht tussen de kruispunten met de Kerkstraat en de Beling.
Volledig scherm
De Alsembergsesteenweg in Dworp gaat dicht tussen de kruispunten met de Kerkstraat en de Beling. © Tom Vierendeels

Herinnering: Alsembergsesteenweg gaat vanaf maandag een maand dicht, AWV voorziet verschillende omleidingen

BeerselNog altijd zoals gepland gaat de Alsembergsesteenweg in Dworp de volledige maand augustus dicht. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt er sinds eind mei aan een verbetering van de verkeersveiligheid, onder andere in de schoolomgeving. Er zijn verschillende omleidingen van kracht voor de verschillende soorten verkeer.

0 reacties

 1. Aanslagen Zaventem en Brussel: vrijdag beslissing over doorverwijzing verdachten
  Brussel/Zaventem

  Aanslagen Zaventem en Brussel: vrijdag beslissing over doorverwij­zing verdachten

  De Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling doet aanstaande vrijdag 17 september uitspraak over de doorverwijzing van de verdachten in het dossier over de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel en Zaventem. Die uitspraak zal niet op de zitting voorgelezen worden, maar zal kort voor of kort na de middag schriftelijk aan de partijen worden overgemaakt. Dat meldt het federaal parket.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Open Monumentendag in Beersel: ambachtslui aan de slag in Kasteel
  Beersel

  Open Monumenten­dag in Beersel: ambachts­lui aan de slag in Kasteel

  Tijdens de Open Monumentendag in Beersel wordt op zondag 12 september de middeleeuwse waterburcht in de kijker gezet. Het Kasteel van Beersel kan gratis bezocht worden van 10 uur tot 18 uur. Vanaf 10.30 uur staan er gratis rondleidingen op het programma voor volwassenen en kinderen. Die vinden om het uur plaats tot 15.30 uur, behalve om 12.30 uur niet. Reserveren daarvoor kan via een online inschrijvingsformulier op www.visitbeersel.be. Op de binnenkoer worden van 11 tot 17 uur doorlopend demonstraties gegeven van oude volksambachten als houtdraaien, weven, manden vlechten, potten draaien, spinnen. Daarvoor hoeven bezoekers niet te reserveren.
 1. Burgemeester Jan Desmeth (N-VA) vraagt zich af wanneer het rijk van de vrijheid aanbreekt: “We hebben een goede koers gereden. Nu mag de beloning volgen”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Burgemees­ter Jan Desmeth (N-VA) vraagt zich af wanneer het rijk van de vrijheid aanbreekt: “We hebben een goede koers gereden. Nu mag de beloning volgen”

  “Waar blijft dat lang beloofde rijk van de vrijheid?” Burgemeester Jan Desmeth (N-VA) van Sint-Pieters-Leeuw pleit na anderhalf jaar onder coronaregime dat de belofte wordt ingelost. Nu tachtig procent van de Vlaamse bevolking gevaccineerd is mogen wat hem betreft heel wat regels op de schop. “En maak eindelijk eens een verschil tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden in de cijfers”, zegt Desmeth. “Want vreemd genoeg worden die nooit gepubliceerd.”