Custombuild
Volledig scherm
© Custombuild

Groen licht voor residentie Hoogveld in Alsemberg

Ontwikkelaar Custombuild start volgend jaar met bouw van de residentie Hoogveld op de hoek van de Brusselsesteenweg en de Genstberg in Alsemberg.

 1. Voormalig Vlaams Parlementslid pas in april voor rechter voor vernietigen bewijsmateriaal in moordonderzoek
  Linkebeek, Brussel

  Voormalig Vlaams Parlements­lid pas in april voor rechter voor vernieti­gen bewijsmate­ri­aal in moordonder­zoek

  De correctionele rechtbank van Brussel heeft woensdag het proces tegen voormalig Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia Boigelot wegens vernietigen van bewijsmateriaal uitgesteld. De verdediging verzocht om uitstel gezien het dossier van de moord op Marc Dellea, dat gekoppeld aan deze zaak, nog in behandeling is bij het hof van beroep van Bergen. De zaak werd uitgesteld tot 25 april 2022.
 1. Brusselse hof van beroep legt Uber stil: “2.000 chauffeurs vallen nu zonder inkomsten”
  Brussel

  Brusselse hof van beroep legt Uber stil: “2.000 chauffeurs vallen nu zonder inkomsten”

  Het Brusselse hof van beroep heeft woensdag geoordeeld dat chauffeurs niet langer kunnen werken met de Uber-app. Dat heeft het taxiplatform bekendgemaakt. Concreet zullen de 2.000 Uber-chauffeurs in Brussel vanaf vrijdag 18 uur niet langer de app kunnen gebruiken, en wordt de app dus zo goed als onbruikbaar in de hoofdstad. Uber wijst met een beschuldigende vinger richting de Brusselse regering, die al jaren heeft nagelaten de wetgeving te hervormen.