De eerste bezoekers ontdekten vorig jaar de gerestaureerde rotstuin in het provinciedomein.
Volledig scherm
De eerste bezoekers ontdekten vorig jaar de gerestaureerde rotstuin in het provinciedomein. © Mozkito

Gerestaureerde rotstuin provinciedomein krijgt speciale vermelding van vakjury op Publica Awards

De gerestaureerde rotstuin in het provinciedomein van Huizingen blijkt een pareltje te zijn. Dat mogen we toch afleiden uit de positieve kritieken die de tuin kreeg op de Publica Awards.

 1. Beersel herdenkt slachtoffers Eerste Wereldoorlog
  Beersel

  Beersel herdenkt slachtof­fers Eerste Wereldoor­log

  Ter gelegenheid van Wapenstilstand herdenkt het gemeentebestuur van Beersel elk jaar de slachtoffers van de beide Wereldoorlogen. Dit doen ze met de neerlegging van een bloemenkrans aan de ereperken van de oudstrijders op de verschillende begraafplaatsen en aan de oorlogsmonumenten in de vijf deelgemeenten. De officiële plechtigheid zou normaal plaatsgevonden hebben op 11 november in Dworp, maar door het coronavirus kan dat niet plaatsvinden. De gemeenteschool van Dworp zorgt wel voor vredesboodschappen, tekeningen en knutselwerkjes aan het monument.
 2. Heilig Hart&College ontvangt eerste laptops voor kwetsbare leerlingen: “Veertig procent van scholieren deelt thuis zijn computer”
  Play
  Halle

  Heilig Hart&College ontvangt eerste laptops voor kwetsbare leerlingen: “Veertig procent van scholieren deelt thuis zijn computer”

  Het Heilig Hart&College ontvangt een lading laptops van de Vlaamse overheid waarmee scholieren die geen toegang hebben tot een computer toch thuis les kunnen volgen vanaf maandag. Liefst veertig procent van de leerlingen op de school in Halle hebben geen eigen laptop. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) laat vijftienduizend nieuwe laptops uitdelen in de scholen.
 1. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona