Burgemeester Jan Desmeth (N-VA) van Sint-Pieters-Leeuw, schepen van Mobiliteit Olivier Huygens (N-VA) van Sint-Pieters-Leeuw, collega-schepen Kristien Vanhaveberke (N-VA) uit Beersel en burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) uit Beersel op de N6 waar de problematiek van de vrachtwagens aangepakt wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jan Desmeth (N-VA) van Sint-Pieters-Leeuw, schepen van Mobiliteit Olivier Huygens (N-VA) van Sint-Pieters-Leeuw, collega-schepen Kristien Vanhaveberke (N-VA) uit Beersel en burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester) uit Beersel op de N6 waar de problematiek van de vrachtwagens aangepakt wordt. © rv

Gemeentebesturen pakken vrachtwagenparkings aan op Bergensesteenweg: “Dit is geen parkeerplaats voor internationaal transitverkeer”

Sint-Pieters-Leeuw/BeerselSteeds meer truckers parkeren hun vrachtwagen op de Bergensesteenweg. Zelfs internationale transportbedrijven vinden vlot de weg naar de 2,5 kilometer lange parkeerstrook waardoor de veiligheid in gevaar komt. Beersel en Sint-Pieters-Leeuw pakken het probleem nu samen aan.

  1. Tuin der Onlusten opent deuren voor jaarlijkse tentoonstelling
    Alsemberg

    Tuin der Onlusten opent deuren voor jaarlijkse tentoon­stel­ling

    De Tuin der Onlusten ontvangt in augustus opnieuw bezoekers tijdens een nieuwe tentoonstelling die er plaats vindt. Met ‘Roll the waves’ willen kunstenaars Al Balis, Mehdi Khammal en Beg-Tsé de kracht van het water tot leven brengen. De Tuin der Onlusten is een unieke kunstentuin met ruimtelijke creaties in open lucht. “Een opeenstapeling van beelden, installaties, planten en objecten en vormen die een coherent omgeving vormen”, klinkt het. De expo kan bezocht worden tijdens de weekends van 20 en 21, 27 en 28 augustus, 3 en 4 september en 10 en 11 september van 13 uur tot 17.30 uur. Info op www.tuinderonlusten.blogspot.be. De Tuin der Onlusten bevindt zich op de Klutsstraat 24 in Alsemberg.