Enkele Huizingenaren protesteren tegen de komst van en nieuwe feestzaal. Mathilde, Cil, Kathleen, Martine en Anita op de plek langs de Henri Torleylaan waar de zaal zou gebouwd worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele Huizingenaren protesteren tegen de komst van en nieuwe feestzaal. Mathilde, Cil, Kathleen, Martine en Anita op de plek langs de Henri Torleylaan waar de zaal zou gebouwd worden. © Mozkito

Fel protest tegen nieuwe feestzaal in Huizingen: “Dit kan ons dorp echt niet meer aan”

Huizingen staat in rep en roer omdat een ondernemer uit Affligem een feestzaal wil bouwen langs de Henri Torleylaan. Twee weken geleden ontdekten buren dat er een aanvraag uithing langs de straat. “Niemand werd vooraf ingelicht”, klinkt het bij enkele buurtbewoners die vrezen voor de leefbaarheid van Huizingen. Er is een petitie opgestart en een affichecampagne gelanceerd. De Huizingenaren roepen op om massaal bezwaar in te dienen bij het schepencollege.

 1. Firma ruimt komende maanden beken in Beersel
  Beersel

  Firma ruimt komende maanden beken in Beersel

  De komende maanden worden in Beersel verschillende beken uitgeruimd door de firma Quintelier uit Dendermode. Het gaat om de Molenbeek, Lotbeek, Kapittelbeek, Steenputbeek, Zevenbronnenbeek, Zoniënbosbeek, Rilroheidebeek en Kesterbeek. De werken vinden plaats vanaf 1 december tot eind maart. De firma mag voor de werken eigendommen betreden langs waar de beken lopen om de werken uit te voeren. Alle informatie over de planning is vinden op de website van de gemeente via deze link.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered