Van de jongste dansertjes tot de oudere competitiedansers, iedereen kreeg een rol in de voorstelling van Dansschool Giants.
Volledig scherm
Van de jongste dansertjes tot de oudere competitiedansers, iedereen kreeg een rol in de voorstelling van Dansschool Giants. © rv

Dansschool Giants na drie jaar opnieuw op podium CC de Meent met eigen voorstelling

  1. Van ‘te straffe sangria’ tot ‘een jointje tegen de pijn.’ Politierechter aanhoort tientallen excuses tijdens speciale zitting: “Zelfs kleuters leert men nu al dat drinken en rijden niet mag. Maar u weet van niets”
    PREMIUM
    Halle/Dilbeek/Sint-Genesius-Rode/Liedekerke/Roosdaal

    Van ‘te straffe sangria’ tot ‘een jointje tegen de pijn.’ Politie­rech­ter aanhoort tientallen excuses tijdens speciale zitting: “Zelfs kleuters leert men nu al dat drinken en rijden niet mag. Maar u weet van niets”

    Een mama die met 1,95 promille haar zoontje naar de kunstacademie brengt, een technicus die dagelijks onder invloed van heroïne op pad gaat of een taxichauffeur aan de drugs. Heel wat chauffeurs zijn zich van geen kwaad bewust als ze betrapt worden door de politie. Tot ze het moeten uitleggen aan politierechter Johan Van Laethem.