Volledig scherm
© Photo News

Daling van aantal besmettingen in Beersel op maandag 19 oktober

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. In restaurant De Neu Pruim zagen ze de bui al hangen: “Liever langer sluiten om goede doorstart te maken in 2021”
  PREMIUM
  Beersel

  In restaurant De Neu Pruim zagen ze de bui al hangen: “Liever langer sluiten om goede doorstart te maken in 2021”

  In restaurant De Neu Pruim in Beersel is John Stevens niet verbaasd over de uitspraken van biostatisticus Niel Hens. Die vertelde in De Afspraak dat hij niet verwacht dat de horeca dit jaar nog zal heropenen. “Ik heb liever dat we langer sluiten zodat we dan een veilige doorstart kunnen maken”, reageert John. “Al begrijp ik dat het niet voor alle collega’s zo eenvoudig is.”
 3. Sint-Jozefkerk Lot kan verbouwd worden: tegenstanders staken strijd tegen toekomstplannen
  PREMIUM
  Beersel

  Sint-Jozefkerk Lot kan verbouwd worden: tegenstan­ders staken strijd tegen toekomst­plan­nen

  Het woon- en zorgcomplex op de site van de Sint-Jozefkerk kan dan toch gerealiseerd worden. Zeven jaar nadat de kerk sloot, hoeft ontwikkelaar Estaco geen tegenstanders meer te vrezen. Vlaams Parlementslid Klaas Slootmans (Vlaams Belang) hoopte dat de bevoegde minister nog zou optreden tegen de plannen, maar vangt daar bot. Het gemeentebestuur blijft, ondanks de aanpassingen, voorstander van het project.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"