Ook in Halle zijn affiches van het Brussels reclamebureau op de aankondigingsborden geplakt. Op de foto de panelen aan 't Vondel. De reclame wordt trouwens ook in het Frans gemaakt.
Volledig scherm
Ook in Halle zijn affiches van het Brussels reclamebureau op de aankondigingsborden geplakt. Op de foto de panelen aan 't Vondel. De reclame wordt trouwens ook in het Frans gemaakt. © Mozkito

Burgemeester maakt zich boos: “Reclamebureau overplakt de borden van onze verenigingen”

Het gemeentebestuur van Beersel is boos op een Brussels reclamebureau. De voorbije maanden werden de aankondigingsborden van de Beerselse verenigingen overplakt met affiches van de klanten van het bureau. “Dat is voor hen veel goedkoper dan te plakken op privé-borden maar onze verenigingen zijn er het slachtoffer van”, aldus burgemeester Hugo Vandaele (Lijst Burgemeester).

 1. Stijging van aantal besmettingen in Beersel op zondag 11 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Beersel op zondag 11 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Beersel, op één dag 16 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 13. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 97. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Beersel komt dat getal nu op 383 te liggen. Beersel heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Stijging van aantal besmettingen in Beersel op dinsdag 6 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Beersel op dinsdag 6 oktober

  In Beersel zijn er op één dag 12 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 6. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 64 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Beersel komt dat getal nu op 253 te liggen. Beersel heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. De coronacijfers in Beersel van vrijdag 9 oktober

  De coronacij­fers in Beersel van vrijdag 9 oktober

  In Beersel zijn er op één dag 7 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 77 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Beersel komt dat getal nu op 304 te liggen. Beersel heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Stijging van aantal besmettingen in Beersel op dinsdag 13 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Beersel op dinsdag 13 oktober

  In Beersel zijn er op één dag 17 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 13. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 114 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Beersel op 450 te liggen. Omdat Beersel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.