De brandweer kwam ter plaatse om de parking te reinigen.
Volledig scherm
De brandweer kwam ter plaatse om de parking te reinigen. © Vlaams-Brabant West

Brandstofdieven laten 300 liter diesel op parking lopen

LotDe brandweerzone Vlaams-Brabant West is vrijdagochtend in Lot een hele poos in de weer geweest met het opkuisen van diesel op een openbare parking. Dieven gingen er aan de haal met de brandstof uit een vrachtwagen, maar verloren daarbij zowat de helft van hun buit.

0 reacties

 1. Seniorenprins Victor Segers overleden
  Halle

  Senioren­prins Victor Segers overleden

  De Halse carnavalsgemeenschap rouwt om het overlijden van Victor Segers. Hij vormde in 2003 samen met zijn vrouw Marie-Thérèse het Seniorenprinsenpaar van Halle en had er dan al een decennialange carrière in het Halse carnaval op zitten. Het koppel was onder andere lid van de Zavelkoppen, één van de groepen die Halle in de jaren zeventig en tachtig op de carnavalskaart zetten. De carnavalsmicrobe werd doorgegeven aan de kinderen. Zo werd dochter Patricia hofdame in 1985 en in 1993 werd zoon Yves Prins Carnaval, toen die net zijn grote doorbraak als frontzanger van de groep Toast beleefde. Victor en Marie-Thérèse bleven ook na hun aanstelling actief in de Orde van Senioren. Victor overleed 85-jarige leeftijd na een slepende ziekte op zaterdag 4 februari. Er wordt afscheid genomen van hem op maandag 13 februari om 11 uur tijdens een viering in het crematorium Siesegem aan de Merestraat 169 in Aalst.
 1. Grote inzamelactie voor Turkije en Syrië in Paleis 11 meteen gigantisch succes: “Sinds de deuren openden is het één grote overrompeling. De solidariteit is enorm”
  Brussel/Vilvoorde

  Grote inzamelac­tie voor Turkije en Syrië in Paleis 11 meteen gigantisch succes: “Sinds de deuren openden is het één grote overrompe­ling. De solidari­teit is enorm”

  De stad Brussel is samen met enkele verenigingen en Brussels politicus Sevket Temiz, die zelf Turkse roots heeft, een inzamelactie gestart voor de inwoners van de door de aardbeving getroffen regio in Turkije en Syrië. Tot en met 19 februari is Paleis 11 het centrale inzamelpunt. “We aanvaarden enkel goederen die écht nodig zijn”, aldus Temiz. Ook in Vilvoorde is de solidariteit groot.