De Bende van Beersel zal opnieuw strijden voor het klimaat.
Volledig scherm
De Bende van Beersel zal opnieuw strijden voor het klimaat. © RV

Bende van Beersel trapt strijd voor klimaat af op Rondenbosdomein

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Andy De Brouwer van restaurant Les Eleveurs stopt met takeaway: “De regels veranderden zo vaak dat ik er even genoeg van heb”
  PREMIUM
  Halle

  Andy De Brouwer van restaurant Les Eleveurs stopt met takeaway: “De regels verander­den zo vaak dat ik er even genoeg van heb”

  Sommelier en eigenaar van restaurant Les Eleveurs in Halle Andy De Brouwer gooit voor 2020 de handdoek in de ring. Tot eind dit jaar kan je geen takeaway in de bekende zaak meer afhalen en heropenen voor de feesten zit er volgens hem niet in. “Wie daarin gelooft is naïef”, zegt Andy realistisch. Maar hij kijkt wel positief naar de toekomst. “Ik steek mijn tijd en energie in een nieuw concept.” De wijnkenner praat openhartig over de gevolgen van de coronacrisis voor het hotel van zijn zus en zijn eigen zaak. “Het is schandalig wat ik hier in het begin aan afval via takeaway de deur uit liet gaan.”
 3. Inkomplein provinciedomein wordt heraangelegd
  Huizingen

  Inkomplein provincie­do­mein wordt heraange­legd

  De provincie Vlaams-Brabant heeft het budget voor de komende jaren vastgelegd. In de provinciedomeinen wordt de komende jaren fors geïnvesteerd. Er wordt liefst 4.566.000 euro voorzien. In Huizingen worden het inkomplein en de parking duurzaam heraangelegd. De Terborght-brug wordt hersteld. Wanneer de werken zullen gebeuren is onduidelijk. De voorbije jaren kreeg het domein in Huizingen al een volledig nieuw toegangsgebouw. Er staat ook nog een gedeeltelijke restauratie van het Kasteel van Huizingen op het domein op stapel. De grootste investering van de laatste jaren is de restauratie van de rotstuin die sinds een tijdje opnieuw toegankelijk is.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills