Schepen voor Energie en Milieu Veerle Leroy (Groen) kroop opnieuw in haar berenpak tijdens de energetische workshop voor de kinderen van het vijfde leerjaar in school Blokbos in Lot.
Volledig scherm
Schepen voor Energie en Milieu Veerle Leroy (Groen) kroop opnieuw in haar berenpak tijdens de energetische workshop voor de kinderen van het vijfde leerjaar in school Blokbos in Lot. © Mozkito

Bende van Beersel beleeft energetische workshop

LOTAls schepen van Energie en Milieu Veerle Leroy (Groen) in Beersel haar ijsbeerpak aantrekt, dan weten de schoolkinderen intussen dat er van de Bende van Beersel wat verwacht wordt.

 1. Daling van aantal besmettingen in Beersel op maandag 19 oktober

  Daling van aantal besmettin­gen in Beersel op maandag 19 oktober

  In Beersel zijn er op één dag 22 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 36. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 196 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Beersel komt dat getal nu op 773 te liggen. Beersel heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond