De Alsembergsesteenweg in Dworp gaat dicht tussen de kruispunten met de Kerkstraat en de Beling.
Volledig scherm
De Alsembergsesteenweg in Dworp gaat dicht tussen de kruispunten met de Kerkstraat en de Beling. © Tom Vierendeels

Alsembergsesteenweg in Dworp gaat een maand dicht

BeerselDe werfzone van de Alsembergsesteenweg in Dworp (Beersel), verplaatst zich vanaf 2 augustus naar het stuk van de steenweg tussen de kruispunten met de Kerkstraat en de Beling. De gewestweg wordt tijdens de werken gedurende de volledige maand augustus afgesloten.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.