De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren in de kapel in Buizingen het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op.
Volledig scherm
De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren in de kapel in Buizingen het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op. © Mozkito

Adolescenten van Weredi toveren met ‘Azen’ kapel van kindersanatorium om tot theaterzaal

De kapel van het oude kindersanatorium in Buizingen wordt de komende twee weken even omgetoverd tot theaterzaal. De adolescenten van het Koninklijk Toneelgezelschap Weredi uit Lot voeren er het stuk ‘Azen’ van Dimitri Leue op. 

0 reacties

 1. Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Geraardsbergen/Halle

  Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”

  Nina Butera (17) en Dean (32) dromen van betere tijden wanneer ze door het Pajottenland tuffen in de videoclip van ‘Horizon’. De zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw en de voormalige Idool-winnaar uit Geraadsbergen werken voor het eerst samen. “Voor dit nummer zette ik mijn eigen projecten graag even on hold”, vertelt Dean, die na de geboorte van zijn zoon de draad van zijn carrière oppikt.
 2. Parket Halle-Vilvoorde haalt agressors tijdelijk weg uit huis bij huiselijk geweld: “Meestal positieve resultaten waarbij aan problematieken kan worden gewerkt”
  Halle-Vilvoorde

  Parket Hal­le-Vilvoorde haalt agressors tijdelijk weg uit huis bij huiselijk geweld: “Meestal positieve resultaten waarbij aan problema­tie­ken kan worden gewerkt”

  Het parket Halle-Vilvoorde heeft sinds eind vorig jaar twintig personen een tijdelijk huisverbod opgelegd. De maatregel werd in november ingevoerd om slachtoffers van intrafamiliaal geweld beter te beschermen. Drie personen werd aangehouden omdat ze de maatregelen schonden. “Eindelijk een maatregel die de slachtoffers beschermt waardoor niet zij maar de daders op zoek moeten naar een oplossing”, vertelt Vooruit-parlementslid Katia Segers uit Liedekerke.
 3. Lunchen in kriekengaard of wijndomein? Beersel organiseert ‘de korte keten picknick’
  Beersel

  Lunchen in krieken­gaard of wijndomein? Beersel organi­seert ‘de korte keten picknick’

  Op zondag 23 mei kan je in Beersel op twee unieke locaties picknicken en proeven van lokale en Fairtradelekkernijen. Op het wijndomein van Krayenberg kan er genoten worden van een picknickmand met lokale producten samengesteld door Hoeve Cuvry en het heerlijke frisse appelsap recht uit de boomgaard van het wijndomein. De mand bevat heerlijk brood van de Hoevebakkerij van Thoricourt, charcuterie van Hoeve Cuvry, een familiaal varkensbedrijf waar de dieren duurzaam en evenwichtig gevoed worden, kazen gemaakt op basis van rauwe melk van Les Saveurs Du Pays de Marche en van de Herve du Vieux Moulin en om heerlijk af te sluiten aardbeien van ’t Alsemhof.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"