Stéphane Demol
Volledig scherm
Stéphane Demol © Photo News

4.000 euro boete en rijverbod voor oud-voetballer Stéphane Demol die wordt betrapt zonder alcoholslot: “Ik wou die dag enkel mijn vader helpen”

Sint-Pieters-LeeuwOud-profvoetballer en trainer Stéphane Demol (55) is veroordeeld tot een stevige boete en lang rijverbod nadat hij door de politie betrapt werd terwijl hij zonder opgelegd alcoholslot reed. Hij stond al voor de vijfde keer voor de politierechter.

  1. Profvoetballer Ilombe Mboyo zestiende keer (!) voor politierechter: “Clubs die wagen geven aan spelers met rijverbod zijn ook schuldig”
    PREMIUM
    Dilbeek/Halle

    Profvoet­bal­ler Ilombe Mboyo zestiende keer (!) voor politie­rech­ter: “Clubs die wagen geven aan spelers met rijverbod zijn ook schuldig”

    AA-Gent-speler Ilombe Mboyo (34) mocht het woensdag voor de zestiende keer komen uitleggen aan de politierechter. Hij werd tijdens een rijverbod door zijn wijkagent gespot achter het stuur. De procureur vorderde een gevangenisstraf maar zijn advocaat vroeg mild te zijn. “Ik weet dat er heel wat op zijn strafblad staat”, sprak ze. “Maar dit is een misverstand.”