Stacey Vervoort overleed begin augustus 2019 na een dramatisch verkeersongeval in de Heilaarstraat in Beerse. Haar mama kwam woensdag een foto en een bloemstukje plaatsen bij het SAVE-bord dat er gezet werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Stacey Vervoort overleed begin augustus 2019 na een dramatisch verkeersongeval in de Heilaarstraat in Beerse. Haar mama kwam woensdag een foto en een bloemstukje plaatsen bij het SAVE-bord dat er gezet werd. © Toon Verheijen

Verongelukte Stacey (14) krijgt herdenkingsbord, maar familie blijft teleurgesteld achter: “Buiten een kleurtje op het wegdek is hier nog niets veranderd”

BeerseHet SAVE-bord voor Stacey Vervoort (14) is sinds woensdagochtend de stille getuige van het drama dat zich nu 2,5 jaar geleden afspeelde in de Heilaarstraat. Stacey stierf er nadat ze werd aangereden door een vrachtwagen. Na het ongeval werd door de familie én heel wat inwoners gevraagd om de weg veiliger te maken. Er kwamen nadien fietssuggestiestroken, maar voor mama Stephie is dat niet voldoende. “Waarom is hier niet meer gedaan? Stacey komt er niet mee terug, maar ik wil niet dat er nog slachtoffers vallen.”

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Zo VeloVeilig is Beerse: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Beerse

  Zo VeloVeilig is Beerse: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Beerse hebben 53 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.