Antje Verhellen en Boukje Adriaensen, studenten van Thomas More in Mechelen, behaalden een tweede plaats in de SMC BMC Design Award 2022 in Parijs
Volledig scherm
Antje Verhellen en Boukje Adriaensen, studenten van Thomas More in Mechelen, behaalden een tweede plaats in de SMC BMC Design Award 2022 in Parijs © David Legreve

Studenten behalen met voedseleilandjes tweede plaats in designwedstrijd

Beerse/Mechelen/OudenaardeKweken we binnenkort groenten op drijvende eilandjes op zee? Met dat idee behaalden Thomas More Mechelen-studenten Antje Verhellen (23) uit Oudenaarde en Boukje Adriaensen (21) uit Beerse alvast de (gedeelde) tweede plaats op een internationale designwedstrijd.

  1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

    Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
    Beerse