Het gemeentelijk personeel van Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar steekt de handen uit de mouwen in Prayon.
Volledig scherm
Het gemeentelijk personeel van Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar steekt de handen uit de mouwen in Prayon. © vzw 1000 Handen

Stadsregio Turnhout helpt bij heropbouw van overstroomd Waals dorpje Prayon

Turnhout/Oud-Trunhout/Beerse/VosselaarPersoneelsleden van stad Turnhout en de gemeenten Beerse, Vosselaar Oud-Turnhout zijn momenteel hard aan het werk in het Waalse Prayon, dat in juli zwaar werd getroffen tijdens de overstromingen. Onder de noemer 1000 Handen en met verenigde krachten willen ze het dorp weer opbouwen. 

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.