Het sportcomplex na de uitbreiding.
Volledig scherm
Het sportcomplex na de uitbreiding. © Ton Wiggenraad repro

Sportaccommodatie 't Beerke wordt fors uitgebreid

BEERSEDe kleedkamers en gevechtsportzaal van sportcentrum 't Beerke worden tegen 2018 gerenoveerd en uitgebreid. De Sportdienst plant nieuwe kleedkamers en sanitair, een extra gevechtssportzaal, drie squashboxen en een polyvalente zaal. Aan de sporthal zelf wordt voor alle duidelijkheid niet gewerkt.

 1. Philipssite en Weelde Depot worden de twee vaccinatiedorpen voor ELZ Kempenland, Coöperatie Hoogstraten voorlopig niet weerhouden
  PREMIUM
  Noorderkempen

  Philipssi­te en Weelde Depot worden de twee vaccinatie­dor­pen voor ELZ Kempenland, Coöperatie Hoogstra­ten voorlopig niet weerhouden

  De site van Philips in Turnhout en het domein van de vroegere Navohallen in Weelde-Statie zullen vanaf midden februari dienst doen als vaccinatiedorp voor de tien gemeenten van de Eerstelijnszone Kempenland. De Coöperatie Hoogstraten is niet weerhouden, maar kan eventueel ook nog dienen als er toch drie dorpen zouden komen. Normaal wordt er op 1 maart voor de algemene bevolking gestart met vaccineren.
 2. Ben Weyts (N-VA) geeft hoop aan 12-jarige Sverre: “Ik zeg ja tegen uitstappen na de paasvakantie, maar het is nog iets te vroeg”
  Beerse

  Ben Weyts (N-VA) geeft hoop aan 12-jarige Sverre: “Ik zeg ja tegen uitstappen na de paasvakan­tie, maar het is nog iets te vroeg”

  Vlaams minister van onder meer Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft de brief van de 12-jarige Sverre uit Vlimmeren (Beerse) duidelijk gelezen. De jongen smeekt om op het einde van dit jaar op bosklassen te mogen omdat hij al zoveel heeft moeten missen en het zesde leerjaar op een leuke manier wil afsluiten. “Ik zeg heel graag ja, maar het is nog iets te vroeg om dat definitief te beslissen”, zegt Weyts in een antwoord aan de jonge kerel.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"