Over dit pand op het Kerkplein in Beerse gaat de discussie. Er was vroeger een fitnesszaak gevestigd.
Volledig scherm
Over dit pand op het Kerkplein in Beerse gaat de discussie. Er was vroeger een fitnesszaak gevestigd. © Toon Verheijen

Oppositie keert zich tegen verhuis bibliotheek en diensten Vaart naar Kerkplein 7: “Te grote financiële gevolgen en nog altijd geen bouwvergunning”

BeerseDe oppositiepartijen Groen, Vlaams Belang en N-VA kanten zich fors tegen de (tijdelijke) verhuis van de vrijetijdsdiensten Vaart en de bibliotheek naar een voormalige fitnesszaak op het Kerkplein. Volgens de oppositie zijn de financiële gevolgen te groot en is er zelfs nog geen zekerheid of er een vergunning kan bekomen worden.

 1. Zomerbar Bar Zuid opent de deuren aan Zuiderdijk: “Hier zie je alleen maar blije gezichten”
  Rijkevorsel

  Zomerbar Bar Zuid opent de deuren aan Zuiderdijk: “Hier zie je alleen maar blije gezichten”

  De zomer is echt in het land dus de omstandigheden voor Bar Zuid zijn ideaal om dit weekend te openen. Voor het tweede jaar op rij hebben Toya en Charlotte met hulp van hun partners een terrein aan de Zuiderdijk omgetoverd tot een uiterst sfeervolle zomerbar. “Ondanks corona zijn we er altijd in blijven geloven dat we open konden gaan. Hopelijk wordt het opnieuw een succes”, klinkt het bij de dames.
 2. Vosselarenaar kroont zich tot kampioen rond coronaveilige reuzeversie Kolonisten van Catan
  PREMIUM
  Vosselaar

  Vosselaren­aar kroont zich tot kampioen rond coronavei­li­ge reuzever­sie Kolonisten van Catan

  Vosselaar heeft er een nieuwe kampioen bij. Niet in het voetballen of wielrennen, wel in het gekende bordspel Kolonisten van Catan. Johan Grootswagers (38) trok naar het reuzegrote speelbord van Catan Club Meierij in het Nederlandse Sint-Oedenrode, net ten noorden van Eindhoven, en wist als underdog de kampioenstitel van de maand april in de wacht te slepen. “We spelen alleen voor de eer, maar toch is het leuk om te winnen.”