Het oude gemeentehuis van Beerse.
Volledig scherm
Het oude gemeentehuis van Beerse. © Toon Verheijen

N-VA pleit voor veiligheidsaudit van nieuwe website en ICT-infrastructuur: “Misschien ook studenten Ethisch Hacken’ inschakelen”

BeerseHet gemeentebestuur van Beerse laat in 2023 een veiligheidsaudit uitvoeren op alle ICT-infrastructuur en de nieuwe website van de gemeente. Het was oppositiepartij N-VA die het voorstelde.

  1. Paul Stoffels ontwikkelde mee HIV-medicijn en coronavaccin, en is nu ereburger van Rijkevorsel: “Trots dat ik de wereld een beetje beter heb kunnen maken”
    PREMIUM
    Rijkevorsel

    Paul Stoffels ontwikkel­de mee HIV-medicijn en coronavac­cin, en is nu ereburger van Rijkevor­sel: “Trots dat ik de wereld een beetje beter heb kunnen maken”

    Paul Stoffels (60), een van de invloedrijkste medici in de farmaceutische industrie van de laatste decennia, heeft zaterdag in aanwezigheid van zijn naaste familie het ereburgerschap van Rijkevorsel in ontvangst genomen. Paul groeide op in het gehucht Achtel, ontwikkelde een vaccin tegen HIV en was de drijvende kracht achter het coronavaccin van Johnson&Johnson. “Ik reis nog altijd de wereld af, maar in de Kempen is het altijd thuiskomen”, zegt Paul.