De site van de vroegere Metallo in Beerse. Het bedrijf heet nu Aurubis Beerse.
Volledig scherm
De site van de vroegere Metallo in Beerse. Het bedrijf heet nu Aurubis Beerse. © Aurubis

Metallo verandert na meer dan een eeuw van naam: bedrijf heet voortaan Aurubis Beerse

Beerse/OlenDe recyclagesites van Metallo in Beerse en Olen veranderen na meer dan een eeuw van naam. Metallo Group werd in 2020 overgenomen door het Duitse Aurubis. Metallo Beerse verandert in Aurubis Beerse en de site in Olen, die al een tijdje Aurubis Belgium, heette zal omgedoopt worden tot Aurubis Olen. 

  1. Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhandels: “Deze man moet gestopt worden”
    Lille/Merksplas

    Gehaaide winkeldief steelt dure flessen champagne en sterke drank in minstens twee drankenhan­dels: “Deze man moet gestopt worden”

    Drankenhandels Daems uit Lille en Prik & Tik Merksplas zijn beiden het slachtoffer geworden van dezelfde winkeldief. In beide handelszaken ging hij aan de haal met flessen whisky en/of champagne. Alles samen nam hij voor meer dan 2.000 euro mee. Beide zaakvoerders zijn honderd procent zeker dat het om dezelfde dader gaat. “Op de beelden van onze collega zagen we het direct: die man sloeg ook bij ons toe tijdens de feestdagen”, zucht Sam Peeters van Prik & Tik in Merksplas.