Bloemen op de plek van het ongeval.
Volledig scherm
Bloemen op de plek van het ongeval. © Peter Vanderveken

Heel Beerse leeft mee met familie en vrienden verongelukte Stacey: “Nog maar eens een bewijs dat die vrachtwagens hier uit het centrum moeten”

Heel Beerse leeft mee met de familie en vrienden van de 14-jarige Stacey Vervoort. Het jonge meisje werd zondagavond aangereden door een kermisvrachtwagen in de Heilaarstraat. Een tragisch ongeval waarbij de vrachtwagenbestuurders volgens het parket niet echt iets verweten kan worden, maar voor buurtbewoners is het wel het zoveelste bewijs dat er dringend iets moet gebeuren. “Er wordt véél te hard gereden en bij momenten is het zo druk dat ze je zelfs niet kan oversteken”, zegt een oudere buurtbewoner.

 1. Restaurant Hert scoort als nieuwkomer meteen 15 op 20 bij Gault&Millau: “Na de lockdown gaan we er weer hard tegenaan”
  PREMIUM
  Turnhout

  Restaurant Hert scoort als nieuwkomer meteen 15 op 20 bij Gault&Millau: “Na de lockdown gaan we er weer hard tegenaan”

  Restaurant Hert op de bovenste verdieping van de Turnova-toren in Turnhout is één van de nieuwkomers in de nieuwste editie van de culinaire gids Gault&Millau. Chef-kok Alex Verhoeven scoort daarin een mooie 15 op 20. Seir in Kasterlee, het restaurant waarvan Verhoeven medezaakvoerder is, stijgt naar 14 op 20. “Ik was zenuwachtig, maar met deze cijfers mag ik heel blij zijn”, reageert Alex Verhoeven.
 1. Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgiving Parade wordt een online feest"
  Play

  Onze man in New York: "De anders zo grote Thanksgi­ving Parade wordt een online feest"

 2. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”