Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Shutterstock / Lucky Business

Dieven slaan 6 keer toe in paar dagen

BeerseIn Vlimmeren is de afgelopen dagen op minstens zes plaatsen ingebroken in woningen. De dieven sloegen hun slag in onder meer de Rouwleegd, den Abt, Leemstraat, Leetereind, Konijnenstraat en Eendenstraat.

 1. REPORTAGE. Drie Philips-werknemers doen boekje open: “Het definitieve einde is geen ver-van-mijn-bedshow meer”
  PREMIUM

  REPORTAGE. Drie Phi­lips-werknemers doen boekje open: “Het definitie­ve einde is geen ver-van-mijn-bedshow meer”

  Dertig jaar geleden kende elke Kempenaar wel iémand die bij Philips in Turnhout werkte. Niet moeilijk met 3.600 werknemers aan boord. Nu er binnenkort nog maar 219 werknemers overblijven, weten we als buitenstaander niét meer wat er leeft op de werkvloer van de bekende lampenfabriek. Drie (ex-)werknemers met samen meer dan 90 dienstjaren op de teller nemen ons mee achter de bedrijfsmuren. “We maakten er feestjes mee om nooit te vergeten.”
  Turnhout
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.