Enkele van de unieke buitenruimtes die HoXper, de nieuwe bedrijfstak van decorbouwer Phixion, al realiseerde.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele van de unieke buitenruimtes die HoXper, de nieuwe bedrijfstak van decorbouwer Phixion, al realiseerde. © RV/HoXper

Decorbouwers van onder meer Tomorrowland en Graspop richten zich op bouw van unieke thuisruimtes: “Onze droomfabriek maakt alles waar”

BeerseZe bouwden mee aan de podiums van Tomorrowland en de inkom van Hellfest. Ze staan zelfs in het Guiness Book of Records met het grootste podium ooit. Met 37 arbeidskrachten groeide het bedrijf Phixion uit Beerse ook nog, maar toen sloeg corona keihard toe. De decorbouwers vonden zichzelf opnieuw uit en richten nu unieke privéruimtes in. “Elke ruimte binnen of buiten bij de mensen thuis kunnen we omtoveren.”

  1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
    PREMIUM
    Antwerpen

    Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

    Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.