Kater Momo kreeg zeven kogeltjes van een loodjesgeweer in zijn kop.
Volledig scherm
Kater Momo kreeg zeven kogeltjes van een loodjesgeweer in zijn kop. © Repro Toon Verheijen

Crowdfunding voor operatie van kater Momo

Beerse/GeelDe vzw Geels Hart voor Dieren is een crowdfunding gestart voor de operatie van de anderhalf jaar oude kater Momo die vorige week vier kogels van een loodjesgeweer in zijn kop kreeg.

 1. Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Kempen

  Van Lux Treasures tot Anders at Home: bij deze 6 winkels in de Kempen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de Kempen op waar je daarvoor terechtkan: van Lux Treasures in Hoogstraten tot Anders at Home in Herentals.
 2. Nomineer jouw sportieve helden voor het Sportgala
  Vosselaar

  Nomineer jouw sportieve helden voor het Sportgala

  Gemeente Vosselaar zet naar goede gewoonte haar gelauwerde sporters van het jaar in de kijker tijdens het Sportgala op vrijdag 10 maart in Zaal Reynaert. Alle sporters en clubs die in het jaar 2022 een knappe prestatie hebben neergezet, kunnen nog tot en met 14 januari genomineerd worden door een mailtje te sturen naar sport@vosselaar.be. Overigens kan je ook trainers en vrijwilligers aanmelden voor een trofee, want ook zij maken onze sporten.
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.