De dader/daders sloegen de vitrinedeur in met een zwaar voorwerp.
Volledig scherm
PREMIUM
De dader/daders sloegen de vitrinedeur in met een zwaar voorwerp. © Repro Toon Verheijen

Brutale inbraak in kapsalon/koffiehuisje: veel schade, maar daders maken ‘slechts’ 1.000 euro buit

BeerseEen of meerdere daders hebben dinsdagnacht een brutale inbraak gepleegd in het kapsalon en koffiehuisje Coiffé Latté op de hoek van de Vredestraat en de Vrijwilligersstraat in Beerse. Ze sloegen de vensters in om uiteindelijk met nog géén 1.000 euro aan de haal te gaan. Het kapsalon was nog maar sinds eind 2019 open, vlak voor de coronacrisis dus.

  1. TEJO Kempen hielp dit jaar ruim 100 jongeren met mentale problemen: “Stap naar hulpverlening is kleiner geworden en daar zijn we blij om”
    Turnhout

    TEJO Kempen hielp dit jaar ruim 100 jongeren met mentale problemen: “Stap naar hulpverle­ning is kleiner geworden en daar zijn we blij om”

    TEJO Kempen, een initiatief voor jongeren met psychische problemen, kreeg nooit eerder zoveel jongeren over de vloer. Meer dan honderd stapten er dit jaar al het TEJO-huis in Turnhout binnen. Om nog meer jongeren te kunnen bereiken, opende recent ook een antennedienst in Herentals. Volgend jaar start TEJO in Mol. “Alle jongeren kunnen bij ons terecht. Zonder toestemming van hun ouders”, zegt Frank Standaert.