Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Bromfietsster gewond na slipper op oliespoor

BeerseEen bromfietsster is maandag kort na de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval in de Schoolstraat in Beerse.

 1. Van geflambeerde pannenkoeken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Kempen

  Van geflambeer­de pannenkoe­ken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Licht­mis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou zes pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de Kempen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van geflambeerde pannenkoeken met appeltjes bij het Torenhof in Tongerlo tot pannenkoeken met Nutella bij brasserie De Pit in Kasterlee.
 2. Einde danscafé en discotheek lijkt in zicht: plannen voor twintig appartementen en vier handelszaken
  PREMIUM
  Malle

  Einde danscafé en discotheek lijkt in zicht: plannen voor twintig appartemen­ten en vier handelsza­ken

  Het was al langer geweten dat Danskafee ‘t Hofke en discotheek The Missing Link in Westmalle geen lange toekomst meer beschoren zijn. Het einde voor de populaire uitgaansbuurt lijkt nu effectief in aantocht. Er is een aanvraag ingediend om op die locatie twintig appartementen en vier handelszaken te mogen realiseren. “We willen in augustus eraan beginnen”, aldus projectontwikkelaar Roby Thuys, zaakvoerder van Reds.