Sverre stelt al zijn hoop op minister Ben Weyts (N-VA)
Volledig scherm
Sverre stelt al zijn hoop op minister Ben Weyts (N-VA) © Toon Verheijen

Ben Weyts (N-VA) geeft hoop aan 12-jarige Sverre: “Ik zeg ja tegen uitstappen na de paasvakantie, maar het is nog iets te vroeg”

BeerseVlaams minister van onder meer Onderwijs Ben Weyts (N-VA) heeft de brief van de 12-jarige Sverre uit Vlimmeren (Beerse) duidelijk gelezen. De jongen smeekt om op het einde van dit jaar op bosklassen te mogen omdat hij al zoveel heeft moeten missen en het zesde leerjaar op een leuke manier wil afsluiten. “Ik zeg heel graag ja, maar het is nog iets te vroeg om dat definitief te beslissen”, zegt Weyts in een antwoord aan de jonge kerel. 

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan

 2. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft