Dominic De Gruyter en Bart Craane leggen de eerste steen.
Volledig scherm
Dominic De Gruyter en Bart Craane leggen de eerste steen. © RV

Audiovisueel bedrijf PFL is blijven investeren in coronatijd: tv-studio’s overgenomen, eigen academie uitgebouwd, bijkantoor in Barcelona geopend en nu nog een nieuwbouw

BeerseDe evenementensector heeft het voorbije jaar nagenoeg alleen maar zwarte sneeuw gezien, maar de PFL Group uit Beerse weigert om bij de pakken te blijven zitten. PFL nam een bedrijf over en beschikt nu over niet minder dan dertien opnamestudio’s verspreid over heel Vlaanderen en dinsdag werd de eerste steen gelegd voor een nieuwe tv- en opnamestudio die het paradepaardje moet worden. “Onze groei vraagt om ruimte om onze dromen te verwezenlijken”, zegt Dominic De Gruyter van PFL.

 1. Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”
  PREMIUM
  Malle

  Café Trappisten klinkt op vlotte heropening: “Drang naar trappist is zo groot, dat we het onze klanten niet kunnen aandoen om gesloten te blijven”

  Na bijna zeven maanden wachten kunnen we zaterdag eindelijk weer op café of restaurant. Al mag de horeca enkel terrassen openen. Nancy Smet (46) en Johan Willekens (52) van Café Trappisten in Westmalle hebben nog even getwijfeld of dat met het wisselvallige Belgische weer wel doenbaar is, maar besloten er dan toch volop voor te gaan. “We hebben ons terras zelfs uitgebreid. Laat ons hopen dat het zonnetje schijnt”, lachen de uitbaters.
 2. Oppositie keert zich tegen verhuis bibliotheek en diensten Vaart naar Kerkplein 7: “Te grote financiële gevolgen en nog altijd geen bouwvergunning”
  Beerse

  Oppositie keert zich tegen verhuis biblio­theek en diensten Vaart naar Kerkplein 7: “Te grote financiële gevolgen en nog altijd geen bouwvergun­ning”

  De oppositiepartijen Groen, Vlaams Belang en N-VA kanten zich fors tegen de (tijdelijke) verhuis van de vrijetijdsdiensten Vaart en de bibliotheek naar een voormalige fitnesszaak op het Kerkplein. Volgens de oppositie zijn de financiële gevolgen te groot en is er zelfs nog geen zekerheid of er een vergunning kan bekomen worden.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas