Dieter wordt het gezicht in de nieuwe vestiging van Vermarc.
Volledig scherm
PREMIUM
Dieter wordt het gezicht in de nieuwe vestiging van Vermarc. © CDR

Voormalig veldrijder Dieter Vanthourenhout opent sportkledingzaak in Roeselare: “Ik heb zelf jaren in de kledij van Vermarc gereden”

RoeselareAnderhalf jaar nadat Dieter Vanthourenhout (37) na een professionele veldritcarrière van 15 jaar zijn fiets aan de haak hing, start hij woensdag met een nieuwe carrière. In Roeselare opent hij een nieuwe vestiging van Vermarc Sport, gespecialiseerd in wieler- en atletiekkledij. 

 1. Brugse ontwikkelaar van Weylerkazerne en Huis Van Hamme mag nu ook oude gevangenis van Breda omvormen tot woon- en winkelproject
  Brugge

  Brugse ontwikke­laar van Weylerka­zer­ne en Huis Van Hamme mag nu ook oude gevangenis van Breda omvormen tot woon- en winkelpro­ject

  De Brugse projectontwikkelaar VDD Project Development mag de iconische 19de eeuwse koepelgevangenis van Breda een nieuwe toekomst geven. In samenwerking met het Nederlandse bedrijf Being gaat het bedrijf van Johan Vandendriessche de volledige monumentale site beschermen en herbestemmen. Met respect voor de rijke historie en architectuur wordt het omgevormd tot een woonsite met ook plaats voor culturele en commerciële ruimtes.
 2. Oud slotklooster wordt woonproject met gigantische tuin: “Hét voorbeeld van wat we met ons religieus erfgoed willen doen”
  PREMIUM
  Brugge

  Oud slotkloos­ter wordt woonpro­ject met giganti­sche tuin: “Hét voorbeeld van wat we met ons religieus erfgoed willen doen”

  Er komen woningen, appartementen en een loft in het voormalige Karmelietessenklooster in de Schuttersstraat in Brugge. Blikvanger wordt evenwel de grote tuin rond het gebouw. De site uit de zestiende eeuw is al een hele poos verlaten door de zusters van het slotklooster. Momenteel verblijven er Oekraïense vluchtelingen. “Er is nu al veel interesse van jonge gezinnen”, zegt Frederik Van Vooren van projectontwikkelaar Istoir.