Hobbyboer Albert Van Hoorenweghe bij z'n weide, waar de plukken wol aan de omheining nog duidelijk te zien zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Hobbyboer Albert Van Hoorenweghe bij z'n weide, waar de plukken wol aan de omheining nog duidelijk te zien zijn. © Mariën

Schapendoders slaan toe bij hobbyboeren Albert (79) en Herman (66): "Onze dieren zijn de keel overgesneden en meegenomen”

Oedelem“Onze huisdieren zijn er niet meer. We zijn er het hart van in.” Hobbyboeren Herman Decroos (66) en Albert Van Hoorenweghe (79) uit Oedelem bekomen nog van de gruwel die ze elk zagen op hun weides. Dierenbeulen sneden er twee van hun schapen de keel over en namen ze mee. “Dit kan onmogelijk het werk zijn van een wolf of vos”, stellen Herman en Albert. De politie is een onderzoek gestart.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.